info@etesalab.ir 09123888422
ورود / عضویت
0
No products in the cart.
×
ورود / عضویت
0
No products in the cart.
×
ورود / عضویت
0
No products in the cart.
×

معرفی انواع پمپ آب و کاربرد آن ها

admin
31 تیر 1402
زمان مطالعه را وارد کنید دقیقه زمان برای مطالعه
معرفی انواع پمپ آب و کاربرد آن ها | اتصالآب
امتیاز بدهید

پمپ آب یک وسیله مکانیکی پر کابرد است که برای جابه جایی آب و برخی دیگر از مایعات در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله باعث افزایش فشار آب و مایعات و سرعت انتقال آن ها می شود. پمپ‌های آب کاربردهای بسیار خوبی در صنایع مختلف دارند و استفاده از آنها در برخی مواقع لازم و ضروری است. در برخی از مناطق شهری فشار آب بسیار ضعیف است در این مناطق بهترین راهکار استفاده از پمپ‌آب است. این وسیله با مکانیزمی که دارد می توان سرعت انتقال آب در این مناطق را افزایش دهد. همچنین در کارواش ها که نیاز به فشار بالای آب است استفاده از پمپ آب بسیار لازم و ضروری است. به طور کلی می توانیم بگوییم موارد استفاده از این وسیله بسیار زیاد است. به همین دلیل پمپ‌های آب را در انواع مختلفی می سازند که هر کدام از آن ها دارای یکسری ویژگی و کاربرد هستند. در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما را با انواع پمپ‌آب و کاربردهای آن ها آشنا کنیم.

معرفی انواع پمپ آب و کاربرد آن ها | فروشگاه اتصالاب

پمپ آب چیست؟

قبل از پرداختن به ویژگی ها و کاربردهای خوب پمپ آب بهتر است تعریفی از این وسیله داشته باشیم. در واقع پمپ آب یک وسیله مکانیکی است که می تواند سرعت انتقال آب به ارتفاعات را افزایش دهد. گاهی اوقات از این وسیله برای انتقال آب به نقاط پایین مانند استخر و مخازن نیز استفاده می شود. پمپ های آب با انرژی های مختلفی کار می کنند و به همین دلیل در انواع مختلفی در بازار وجود دارند. این وسیله در انواع پمپ دستی، پمپ برقی، پمپ بادی و پمپ درون سوز در بازار موجود است. از بین انواع پمپ‌های آب پمپ‌های درون سوز کاربرد بیشتری دارند زیرا از این وسیله می توان در هر محیطی به راحتی استفاده کرد. در این وسیله انرژی بیرونی توسط موتور پمپ به مایعاتی که از داخل آنها عبور می کند منتقل می شود به همین دلیل نیز سرعت انتقال آنها افزایش می یابد.

کارکرد پمپ‌های آب چگونه است؟

همانطور که قبلا به آن اشاره کردیم پمپ های آب قادر هستند که انرژی حاصل از سوخت یا انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل کنند. سپس این انرژی مکانیکی را به مایعی که از درون آن ها عبور می کند منتقل می کند. به این ترتیب سرعت سیال بیشتر می شود و باعث افزایش فشار مایعات می شود. در مناطقی که فشار آب کم است برای انتقال آب در ساختمان های چند طبقه از پمپ آب استفاده می شود. این پمپ ها معمولا با جریان الکتریکی کار می کنند و می توانند فشار آب را تا حدود زیادی افزایش دهند. افرادی که نیاز به خرید پمپ آب دارند باید به ویژگی های که پمپ های مختلف دارند توجه کنند تا بتوانند مناسب ترین پمپ آب را خریداری کنند. پمپ ها در اندازه های مختلفی تولید می شوند و به همین دلیل کاربرد آن ها نیز می تواند متفاوت باشد.

کاربرد انواع پمپ آب چیست؟

پمپ آب یک وسیله کاربردی و مهم است که می تواند در مکان های مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به اندازه ای که دارد می تواند در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. خوبی این وسیله به این است که می تواند با سوخت های مختلفی کار کند و به همین دلیل می توان از آن در هر مکانی استفاده کرد. از جمله کاربردهای بی نظیر پمپ آب می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

  • افزایش فشار آب در ساختمان های چند طبقه
  • افزایش فشار آب در کارواش ها
  • بیرون کشیدن آب از سطح چاه
  • افزایش فشار آب در مناطقی که فشار آب ضعیف است.
  • از پمپ‌های بزرگ و پر قدرت در صنایع مختلف استفاده می شود این پمپ ها قادر هستند جریان حرکت مایعات را تا حدود بسیار زیادی افزایش دهند.

چند نوع پمپ آب داریم؟

یکی از موارد مهمی که باید در هنگام خرید‌ پمپ‌های آب به آن توجه این است که این وسیله در ابعاد و اندازه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. هر کدام از انواع پمپ‌های آب دارای یکسری ویژگی و کاربرد هستند. به همین دلیل شناخت آن ها به افراد کمک می کند که هنگام خرید پمپ‌آب بهترین و مناسب ترین نوع آن را انتخاب کنند. از انواع پمپ های موجود در بازار می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

پمپ آب دینامیکی

یکی از انواع پمپ‌های آب پر کاربرد که با انرژی الکتریکی کار می کنند پمپ‌های دینامیکی هستند. این پمپ ها قادر هستن که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل کنند و از این طریق فشار آب و مایعات را افزایش دهند. پمپ آب مکانیکی می تواند به طور دائمی و برای مدت های بسیار طولانی کار کند و به همین دلیل نسبت به سایر پمپ ها کاربرد بیشتری در صنایع مختلف دارند. لازم به ذکر از است که پمپ‌های مکانیکی در دو نوع خطی و سانتریفیوژ تولید می شوند. کاربرد این دو پمپ با هم متفاوت است و از آن ها برای کاربردهای مختلفی استفاده می شود. از پمپ های خطی برای افزایش انتقال آب در کشاورزی استفاده می شود. در حالی که پمپ های که از نوع سانتریفیوژی هستند برای انتقال آب در سیستم لوله کشی ساختمان ها کاربرد دارند.

معرفی انواع پمپ آب و کاربرد آن ها | اتصالآب

پمپ‌آب جابه‌جایی مثبت

از دیگر انواع پمپ‌های آب که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد پمپ آب جابه جایی مثبت است. جریان ایجاد شده در این پمپ ها به صورت دائمی نیست و به طور دوره ای کار می کنند. این پمپ ها به گونه ای طراحی شده اند که در صورت کم شدن جریان آب و مایعات فشار آن ها را افزایش می دهد و باعث انتقال آن ها با یک سرعت ثابت در طول مسیر می شود. این پمپ‌ها نیز در دو نوع روتاری و رفت و برگشتی تولید می شوند. به طور کلی می توانیم بگوییم که کاربرد پمپ‌آب مکانیکی بیشتر از این نوع پمپ است. از پمپ جابه جایی مثبت برای انتقال مایعاتی که ویسکوزیته بالایی دارند استفاده می شود.

خلاصه

به طور کلی می توانیم بگوییم که پمپ‌آب یک وسیله مکانیکی است که می تواند انرژی حاصل از جریان الکتریکی یا سوخت را به انرژی مکانیکی تبدیل کند. از این وسیله برای افزایش سرعت انتقال مایعات و سیالات مختلف استفاده می شود. کاربرد پمپ‌های آب بسیار زیاد است و به همین دلیل در انواع مختلفی تولید می شوند. برای خرید انواع پمپ‌آب و اطلاعات از قیمت آن ها می توانید به سایت فروشگاه اتصالآب مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط

لوله و اتصالات گاز| اتصالآب

استاندارترین روش لوله‌کشی گاز ساختمان

امتیاز بدهید استانداردترین روش لوله‌کشی گاز ساختمان در گذشته برای سیستم گرمایشی و پخت
admin
16 مرداد 1401

بررسی ویژگی‌های انواع پمپ و مخازن؛ بهترین پمپ آب خانگی

امتیاز بدهید بررسی ویژگی‌های انواع پمپ و مخازن؛ بهترین پمپ آب خانگی همه ما می‌دانیم که
admin
03 آبان 1402
مزایا و معایب لوله پلی پروپیلن | لوله و اتصالآب

مزایا و معایب لوله پلی پروپیلن

امتیاز بدهید لوله های پلی پروپیلن پلی پروپیلن یکی از اساسی ترین و پرمصرف ترین پلیمرهای
admin
31 مرداد 1401
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه
preloader